Huolenpitoa asuntoyhtiöstäsi.

etusivun banneri2

Isännöitsijäksi kantapään kautta

JPV -Isännöinti syntyi vuonna 2009 omakohtaisen kokemuksen kautta. Olin oman asunto-osakeyhtiön hallituksen jäsenenä ja hallitus joutui isännöitsijän eläkkeelle jäämisen takia tekemään, sekä selvittämään paljon asioita itse, ennen kuin löytyi uusi isännöitsijä. Tuolloin haasteena oli mm. löytää kymmenen asunnon yhtiölle isännöintitoimisto jolle niin pieni yhtiö kelpasi. Kiinnostus alaan virisi tuolloin. Kaikenlainen kirjoittelujen isännöitsijöistä synnytti halun tehdä asiat paremmin ja oikein, mikä kannusti Jari Väyrysen isännöintialalle opiskelijaksi, sitten yrittäjäksi ja JPV -Isännöinti Oy:n perustajaksi.

  • Isännöitsijällä on suuri vastuu ja asioista pitää tietää. Isännöintipalvelu on tänä päivänä kiinteistöjohtamista, jossa huolehditaan siitä, että asuntoihin sijoitetun rahan arvo säilyy, tarvittavat huoltotoimenpiteet tehdään ajoissa ja oikein, jotta taloyhtiössä on hyvä ja miellyttävä asua.
  • Panostamme JPV -Isännöinti Oy:ssä erityisesti tiedottamiseen. Hallitusten jäsenten ja myös asukkaiden pitää tietää, mitä taloyhtiössä tapahtuu.
  • Haluamme olla läsnä. Siksi aukioloaikamme ovat joustavat, vastaamme puheluihin ja sähköposteihin, toimistollemme on helppo tulla ja käymme aktiivisesti myös kiinteistöillä.
    Tämän ovat myös asiakkaamme positiivisesti todenneet kahden vuoden välein teetetyissä asiakastyytyväisyyskyselyissä.

OTA REIPPAASTI YHTEYTTÄ NIIN JUTELLAAN LISÄÄmail

Ylös