Isännöinti - Pidämme huolta asumisestasi

Etsimme Isännöintitoimistoomme 1-2 isännöitsijää!

Oletko valmis liittymään menestyvän ja kasvavan yrityksen matkaan? Haluatko olla osana uudenlaisen isännöintialan menestystarinaa? Jos vastasit kyllä, niin lue eteenpäin!

Etsimme Järvenpäässä toimivaan seitsemän hengen isännöintitoimistoomme juuri sinua.

Meillä on suuret suunnitelmat liiketoimintamme kehittämiseksi ja liikevaihtomme kasvattamiseksi tulevaisuudessa. Tässä työssä et tule olemaan vain yksi kasvoton työntekijä, vaan haluamme sinun olevan merkittävä tekijä menestyksemme takana.

Meille työntekijät ovat kaiken keskiössä, ja siksi panostamme avoimeen ja rentoon ilmapiiriin. Emme ota elämää liian vakavasti, vaan arvostamme huumoria ja positiivista asennetta. Meille ei ole ongelma, jos haluat tehdä töitä etänä tai hybridi-mallissa. Uskomme joustavuuden ja työn ja vapaa-ajan tasapainon merkitykseen. Vastuu ja vapaus kulkevat käsikädessä.

Haluamme ravistella isännöintialan kankeita prosesseja ja toimintatapoja. Uudet, tuoreet ideat liiketoiminnan kehittämisen suhteen otetaan meillä vakavasti. Haluamme kuulla juuri sinun näkemyksesi ja antaa sinulle tilaisuuden vaikuttaa toimintaamme positiivisella tavalla.

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden olla osa kasvavaa ja menestyvää yritystä
  • Joustavan työympäristön, kehittyvät digitaaliset työkalut, etä- tai hybridityömahdollisuuksineen
  • Avoimen ja rennon ilmapiirin, jossa huumori ja positiivisuus ovat arvossaan
  • Mahdollisuuden tuoda omia ideoita ja vaikuttaa liiketoiminnan kehittämiseen

Toivomme sinulta:

  •  Jonkin verran kokemusta ja osaamista isännöintialalta
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon
  •  Innovatiivista ajattelua ja halua kehittää toimintatapoja
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä työskennellä tiimissä
  • Myyntihenkisyyttä ja can do – asennetta

Jos olet valmis tarttumaan uusiin haasteisiin ja haluat olla osa menestyvää yritystä, lähetä meille hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen jari@jpvi.fi viimeistään 5.11.2023.
Kerro hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit sopiva vahvistus meille.
Mikäli jokin jäi mietityttämään ja haluat selvyyttä ennen hakemuksen lähettämistä, voit soittaa minulle numeroon +358 45 265 0558. Jos et heti tavoita minua, jätäthän viestin, niin soitan vapauduttuani takaisin