Huolenpitoa asuntoyhtiöstäsi.

etusivun banneri

Isännöintiliiton uutiset

asiakastyytyväisyys

Lataa pdf

Olemme ottaneet käyttöön ProCountor taloushallinto-ohjelman. 

Meillä on nyt mahdollisuus vastaanottaa verkkolaskuja. Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.


VERKKOLASKUT

Operaattori

Verkkolaskuosoite

OVT-tunnus

OpusCapita (003710948874)

003726547119

003726547119


PAPERILASKUT

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme Teitä lähettämään jatkossa paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen: 

JPV-Isännöinti Oy

PL 79517

00063 LASKUNET

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme Teitä myös huomioimaan, että

tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

JPV-Isännöinti Oy:n sähköpostiskannauksen osoite:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Huomioittehan että sähköpostitse lähetetyt laskut tulee olla PDF-formaatissa.

Yhdessä sähköpostissa saa olla maksimissaan 10 liitettä (=10 laskua) ja liitteen maksimikoko voi olla 10 MB. Vastaanottajakentässä ei saa olla muita osoitteita kuin laskutusosoite, mikäli kopio halutaan lähettää myös yritykselle, tulee sähköpostiosoite merkitä esim. kopiokenttään.

Ylös