Slide background

Isännöinti

Pidämme huolta asuntoyhtiöstäsi

Toimistomme on suljettu perjantaina 14.5.2021 ja toimistossamme ei ole tuolloin henkilöpäivystystä.

Kiireellisissä tapauksissa ota yhteyttä huoltoyhtiöösi tai numeroon 010-336 5601

Jos emme juuri soittohetkellä ole tavoitettavissa jätäthän vastaajaan viestin, niin soitamme takaisin

 


 

Seuraamme valtakunnallisia ja kunnallisia sääntöjä ja ohjeistuksia toiminnasta korona-ajan jatkuessa. Isännöintipalvelumme taloyhtiöissämme jatkuu mahdollisimman normaalisti, vallitsevista poikkeusoloista huolimatta.

Emme halua vaarantaa henkilöstön tai asiakkaidemme terveyttä. Henkilöstömme on ohjeistettu tartuntaa ehkäisevistä toimenpiteistä THL:n, sosiaali- ja terveysviraston sekä työterveyden ohjeiden mukaisesti.

Yhteydenotot isännöintiin ja toimiston aukiolo

Toimistomme on suljettu ja henkilökuntamme tekee mahdollisimman paljon etätöitä. Pyrimme välttämään mahdollisuuksien mukaan henkilökohtaisia tapaamisia, joten olethan yhteydessä joko toimistoomme tai suoraan isännöitsijääsi, ennen kuin tulet toimistolle.

Erikoistapauksissa, kuten avainten luovutuksessa, otathan myös etukäteen yhteyttä puhelimitse toimistoomme.

Kannustamme käyttämään kaikissa isännöinnin yhteydenotoissa sähköisiä viestintäkanavia, kuten puhelinta, sähköpostia ja Huoneistotieto-fi -sivustoa. Ilmoitukset ja palautteet hoituvat myös toimiston kotisivujen kautta, www.jpvi.fi.

Yhtiökokoukset

Yhtiökokoukset pidetään Isännöintiliiton ja Kiinteistöliiton suositusten mukaan etäyhteyksiä hyödyntäen. Pyydämme teitä ilmoittamaan etukäteen halukkuudestanne osallistua kokoukseen paikan päällä tai etäyhteydellä, ja annamme ohjeet eri osallistumistapoihin. Yhtiökokousten osalta noudatamme yleisiä kokoontumisrajoituksia.

Lisätietoa yhtiökokousten mahdollisista uudelleenjärjestelyistä antaa taloyhtiön hallitus ja isännöitsijä.

YLÖS