Slide background

Isännöinti

Pidämme huolta asuntoyhtiöstäsi

Isännöintipalvelumme taloyhtiöissämme jatkuu mahdollisimman normaalisti koronavirustilanteenkin aikana, vallitsevista poikkeusoloista huolimatta. Tässä vaiheessa kaikki toimintamme lähtee siitä, että kenenkään terveyttä ei tule vaarantaa. Henkilöstömme on ohjeistettu tartuntaa ehkäisevistä toimenpiteistä THL:n, sosiaali- ja terveysviraston sekä työterveyden ohjeiden mukaisesti.

Yhteydenotot isännöintiin ja toimiston aukiolo

Kannustamme käyttämään kaikissa isännöinnin yhteydenotoissa sähköisiä viestintäkanavia, kuten puhelinta ja sähköpostia, sekä isännöintitoimiston kotisivuja www.jpvi.fi. Tätä kautta voit hoitaa asioitasi 24/7.

Yhtiökokoukset

Mahdollisuuksien mukaan yhtiökokous pidetään Isännöintiliiton ja Kiinteistöliiton suositusten mukaan etäyhteyksiä hyödyntäen. Osa kokouksista on siirretty myöhempään ajankohtaan, josta tiedotamme ja lähetämme osakkaille uudet kokouskutsut, kun kokousten pitoaika selviää.
Lisätietoa yhtiökokousten mahdollisista uudelleenjärjestelyistä antaa taloyhtiön hallitus ja isännöitsijä.

Yksityisyytenne on meille tärkeää       

Olemme päivittäneet tietosuojakäytäntömme vastaamaan 25.5.2018 voimaan astunutta EU:n tietosuoja-asetusta (GDPR). Kun taloyhtiönne hankkii isännöintipalvelut yritykseltämme, käsittelemme taloyhtiön asukkaiden ja osakkaiden henkilötietoja.  Tarvitsemme näitä tietoja, jotta voimme tuottaa sopimuksemme mukaista isännöintipalvelua, sekä muita asumisen palveluita taloyhtiössänne. Tietosuoja on meille tärkeää ja huomioimme sen päivittäisessä työssämme. Tässä tiedotteessa luetelluista rekistereistä (esim. kameravalvonnan rekisteri) kaikki eivät ole käytössä kaikissa taloyhtiöissä.

YLÖS